سفارش تبلیغ
صبا ویژن
طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز
اطلس ملی آموزش عالی سال 89-1388 در بیش از یک هزار صفحه و در سه جلد حاوی اطلاعات آماری مورد نیاز دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی رونمایی شد که در این اطلس درصد دانشجویان پسر و دختر در دانشگاههای مختلف عنوان شده است.
به گزارش خبرنگار مهر، اطلس ملی آموزش عالی 89-1388 امروز جمعه با حضور معاون آموزشی وزیر علوم و مدیران کل حوزه معاونت آموزشی این وزارتخانه در جمع روسای 29 دانشگاه منتخب استانی آمایش آموزش عالی در دانشگاه هرمزگان رونمایی شد.
احمد سلطانی نژاد مدیر گروه GIS سامانه اطلاعات جغرافیایی آموزش عالی درباره اطلس ملی آموزش عالی گفت: این اطلس در سه جلد دانشجویان، دانش‌آموختگان و پذیرفته شدگان تهیه شده است و در آن تعداد دانشجویان به تفکیک نوع مرکز آموزش عالی، جنسیت و گروه تحصیلی آمده است.
وی افزود:‌ 48 درصد دانشجویان کشور در دانشگاه آزاد اسلامی و 26 درصد دانشجویان در دانشگاه پیام نور تحصیل می‌کنند.
مدیر گروه GIS سامانه اطلاعات جغرافیایی آموزش عالی از انتشار نسخه دیجیتالی اطلس آموزش عالی در آینده نزدیک خبر داد و گفت: اطلس استانی آموزش عالی نیز در دست تهیه است و در مرحله بعد تلاش داریم اطلس رشته‌های آموزش عالی و پراکندگی‌شان در مناطق مختلف کشور را تعیین کنیم.



ردیف


نام دانشگاه


پسر


دختر


1


دانشگاه آزاد


60


40


2


دانشگاه پیام نور


30


70


3


دانشگاه علمی کاربردی


56


44


4


دانشگاه دولتی


45


55




سلطانی نژاد با بیان اینکه سهم جنسیت زن و مرد در جمعیت دانشجویی کشور یکسان است، گفت: هرچند 50 درصد جمعیت دانشجویی کشور پسر و 50 درصد دیگر دختر هستند اما این نسبت در دانشگاه‌های مختلف متفاوت است. به عنوان مثال در دانشگاه آزاد اسلامی 60 درصد مرد و 40 درصد دانشجویان زن هستند. این در حالی است که در دانشگاه پیام نور 70 درصد دانشجویان زن و 30 درصد مرد هستند. همچنین در دانشگاه جامع علمی کاربردی 56 درصد مرد و 44 درصد زن هستند.
وی در خصوص آمار جنسیتی دانشگاه‌های دولتی نیز گفت: 45 درصد دانشجویان دانشگاه‌های دولتی مرد و 55 درصد زن هستند. در آموزشکده‌ها فنی و حرفه‌ای تعداد مردها بیش از زنان هستند و عمده رشته‌های آموزشکده‌ها کاردانی است.

اولین دیدگاه را شما بگذارید

  


مازندنومه: صبح روز شنبه سیزدهم شهریورماه، به طور اتفاقی با علیرضا رضایی، جوان نخبه و دانشجوی نمونه کشوری مقطع دکترای برق که اهل شهرستان نور است، آشنا شدیم.

می دانستیم که هنر و دانش و تولید علم در این استان و کشور هیچ گاه اولویت مسئولان نبوده و اگر هم زمانی دانش ارج داشته و دانشمند بر صدر نشسته، ابتکار و اهتمام فردی تعدادی انگشت شمار از مدیران بوده است ودیگر هیچ!

علیرضا رضایی شاهدی نیست که از غیب رسیده باشد،دور وبر ما پر است از نخبگانی که به دیده نمی آیند و کسی به فکر تجلیل ماندگار از آنان و رفع مشکلات شان نیست.
 
"من از دوران ابتدایی دانش آموز نمونه و نفر اول شهرستان نور بودم."

این جمله آغازین دردل های جوان نخبه مازندرانی ست.او سپس ادامه می دهد:"در دوران ابتدایی،در حالی که تابستان ها کار می کردم،توانستم از اول تا پنجم ابتدایی دانش آموز نمونه شهرستان بشوم."

این دانشجوی نمونه کشوری یک برادر نخبه بزرگ تر از خود هم دارد که از قضا او در سال 69 مدال طلای المپیاد فیزیک را به دست آورد.آن روز  مراسم باشکوهی در شهر نور گرفتند و عکس های یدالله رضایی را به در و دیوار چسباندند.برخی بستگان این خانواده که آن عکس ها را دیده بودند به تصور درگذشت این جوان به خانه آن ها آمده بودند و...

5 سال گذشت. موفقیت برادر انگیزه تلاش بیشتر علیرضا شد. تا این که: " توانستم به عنوان دومین نوری مدال المپیاد ریاضی را بگیرم.در شهر ما تنها دو نفر تا کنون توانسته اند مدال المپیاد بگیرند؛من وبرادرم."

علیرضا بعد از موفقیت در المپیاد،منتظر مراسم استقبال و حضور مردم ومسئولان شهر واستانش بود، اما دریغ از ذره ای احترام و تجلیل!

"فقط در مدرسه مان مراسم کوچکی ترتیب دادند و پارچه ای را نصب کردند و مدیرمان از من تشکر کرد!"-این را دانشجوی نمونه کشوری می گوید.

"در سال تحصیلی 73-72 که نفر اول استان شدم یک تقدیرنامه برایم ارسال شد به همراه یک عدد ساعت زنگی هزار تومانی که البته تقدیرنامه کپی بود و اصل هم نبود!"

جوان نخبه نوری که سال تحصیلی بعد هم نفر اول استان وچهارم کشور شد فقط یک لوح تقدیر از یکی از مسئولان آموزش و پرورش استان گرفت که امضا هم نداشت!

رضایی وارد سال سوم دبیرستان شد.قرار شد برای شرکت در امتحان المپیاد به یزد بروند.آموزش وپرورش مینی بوس فرسوده ای را در اختیار نمایندگان جوان وفرهیخته استان قرار می دهد که بخاری نداشت و در سرمای جانسوز جاده هراز دانش آموزان بیچاره از سرما به خود لرزیدند ودم نزدند! پرواز های یزد هم آن شب به خاطر برودت هوا وشرایط نامساعد جوی کنسل شد.

"خسته و مانده ما را شب هنگام با اتوبوس به یزد بردند تا فردا در آزمون شرکت کنیم.المپیاد با اعمال شاقه!"

آن سال هم فقط یک لوح تقدیر خشک و خالی و یک جلد کتاب جایزه نفرات برتر استان ما بود:"باور کنید آن کتابی هم که به ما دادند به درد نمی خورد و من هنوز آن را نخوانده ام!"

علیرضا رضایی انگیزه اش را از دست نداد و ادامه داد.در دوره پیش دانشگاهی نفر دوم استان وهفتم کشوری شد.آن سال هم نه از پارچه ی تبریک خبری بود و نه از هدیه و تشکری:"شاید اگر ورزشکار بودم وضعم خیلی بهتر از حالا بود!"

سال 76 علیرضا با رتبه هشتم در کنکور سراسری پذیرفته می شود؛برق دانشگاه شریف.

او آن جا دوره کامل موسیقی وسولفژ و آواز را هم طی کرد و به علمش،هنر را نیز آمیخته کرد.

"می خواستم در کلاس زبان اسم بنویسم ،اما پول نداشتم.مجبور شدم جای بعضی از بچه های دانشگاه آزاد سرجلسه آزمون آن ها بروم و امتحان بدهم تا پولی پس انداز کنم!"

پروژه لیسانس رضایی طرح بیو راکتور بود که در دوره تحریم صددرصد به درد کشور می خورد.این طرح و اختراعش به ثبت هم رسید.

"طرح من هم جنبه های نرم افزاری داشت،هم سخت افزاری؛در دانشگاه هم به عنوان طرح برتر شناخته شد و کلی به به وچه چه شنیدم،اما جایزه را به کسی دیگر دادند!"

علیرضا که لیسانسش را با معدل عالی دریافت کرد،به سربازی رفت.تصور می کنید دانشجوی نخبه ومخترع دانشگاه شریف را به کجا اعزام کردند؟!یکی از مراکز تحقیقاتی و علمی پایتخت یا...

"ما چهار دانشجوی نمونه دانشگاه شریف بودیم؛برای خدمت سربازی یکی از ما را فرستادند خاش،دومی را به بوشهر و سومین نفر را به بندرعباس!سهم من هم جزیره خارک شد!"

متاسفانه به جای بهره گیری از استعداد و توانایی های این جوان نخبه،او را برای خدمت زیر پرچم "تبعید"می کنند به خارک!
"من 6 ماه خارک بودم تا این که کارشناسی ارشد قبول شدم. در این مدت یک دستگاه تایپ قدیمی به من داده بودند تا نامه تایپ کنم!"

تا یادمان نرفته بگوییم که برادر نخبه علیرضا هم که اولین المپیادی شهر نور است،در نهایت پزشکی خواند.او هم برای سربازی به جزیره ابوموسی اعزام شد.جایی که با کشتی باید 9 ساعت بروی تا برسی به بندرعباس!

بگذریم...علیرضا رضایی، مقطع فوق لیسانس در دانشگاه امیرکبیر پذیرفته می شود.آ ن جا او ربات خانگی می سازد و طبق معمول با بی اعتنایی روبه رو می شود.

او دکترا هم در دانشگاه امیرکبیر پذیرفته می شود و شروع به تدریس در دانشگاه های مختلف می کند،از پیام نور گرفته تا آزاد و علمی-کاربردی و غیرانتفاعی و...

"در مقطع دکترا پژوهش را جدی تر دنبال کردم.تا کنون 15 مقاله علمی ارایه داده ام و16 مقاله ام در ژورنال های مختلف به چاپ رسیده است.6 مقاله هم در آی.اس. آ انتشار داده ام."

علیرضا در همه جنبه ها توانا و نخبه است.از برتری های پژوهشی او که بگذریم در اختراع هم نمونه است."من برای کامل شدن رزومه کاری و کسب امتیازات دانشگاه باید اختراع هم انجام می دادم.فوری اقدام کردم و در عرض یک روز چهار اختراع به ثبت رساندم!"

منتخب المپیاد ریاضی ایران در سال 74،منتخب المپیاد فیزیک ایران در سال 75،نفر هشتم کنکور سراسری در سال 76 و منتخب جایزه بزرگ اشلوم برگر در سال80  به این جای حرف هایش که رسید کیفش را باز کرد وتاریخ ثبت اختراعاتش را به ما نشان داد. باور کردنی نبود!او در یک روز چهار اختراع را به نامش ثبت کرده بود:سیستم دزدگیر اتومبیل بر پایه جی.اس.ام،بیو راکتور فرمانتور برای سلاح های میکربی،کنترل هوشمند ساختمان و دستگاه سنجش تمرکز دست دستگاه تایپ.

"من بیشترین امتیاز را در بین دانشجویان کسب کردم وشدم دانشجوی نمونه کشوری مقطع دکترای برق-الکترونیک،بعد قرار شد از ما تجلیل کنند.هدیه هم سفر زیارتی خانه خدا بود."

علیرضا رضایی دوباره به کیفش مراجعه کرد و تقدیرنامه ای که از رییس جمهوری گرفته را به ما نشان داد.امضای محمود احمدی نژاد پای ورقه بود.

"وزارت علوم به ما گفت:اعتبار برای فرستادن شما به حج نداریم.ما به دکتر احمدی نژاد نامه نوشتیم.ایشان هم دستور دادند تا وزارت علوم ما را هر چه سریع تر به سفر خانه خدا بفرستد."

اما این جا هم حق به حق دار نرسید.در حالی که از برخی فوتبالیست ها و ورزشکاران بعد از هر مقامی تجلیل های آن چنانی می شود،وزارت علوم حتی جایزه اعلام شده ی خودش را نیز به نفر اول علمی کشور ونخبه کشوری اهدا نکرد و به دستورهای بعدی رییس جمهوری هم وقعی ننهاد!

"از فروردین امسال که من دانشجوی نمونه کشور شده ام تا کنون حتی یک مسئول کشوری واستانی به سراغ من نیامده است.فقط مجریان چند برنامه رادیویی وتلویزیونی با من گفت وگو کرده اند!"

دانشجوی ممتاز دکترای برق ( با معدل بالای 19) ودانشجوی نمونه کشور در دوره هجدهم و عضو انجمن مخترعان کشور و مولف 13 جلد کتاب علمی ودانشگاهی و...آه سردی می کشد ومی گوید:"به امام جمعه شهرم مراجعه کردم و از بی احترامی ها وندیده شدن های چندساله گفتم.وی فقط اظهار تاسف کرد! فرماندار نور به من گفت مشکل تو به بنده ارتباطی ندارد و شهردار را نیز نتوانستم ملاقات کنم!"

رضایی سپس از ملاقات خود با احمدناطق نوری-دبیرمجمع نمایندگان استان می گوید:"در شب 21 رمضان امسال در آرامگاه با آقای ناطق نوری مواجه شدم.به من گفت:به به!بچه تو چقدر بزرگ شدی!تعجب کردم!ناطق که تا حالا مرا ندیده ونمی شناسد! با او که همکلام شدم متوجه شدم مرا با کسی دیگر اشتباه گرفته!"

دردل های این نخبه کشور واستان تمامی ندارد:"تا کنون به هیچ مراسم تجلیل استانی دعوت نشده ام ونمی دانم اگر من نخبه نیستم پس چه کسی نخبه است؟! من نه نخبه درجه یک کشوری محسوب می شوم(چون دانشجوی نمونه کشوری شده ام)،نه نخبه درجه دو شده ام(چون مدال المپیاد دارم)و نه نخبه درجه سه به حساب آمده ام(چون اختراع ثبت شده دارم)،ما اصلا" در شمار و عدد وحساب نیستیم."

دوساعت با علیرضا رضایی هم صحبت بودم.به خودم گفتم اگر او ایرانی نبود و در یکی از کشورهای توسعه یافته زندگی می کرد،اوضاعش این گونه بود؟راستی علیرضا دعوت نامه هم دارد.اگر این مغز ایرانی روزی تصمیم به خروج از کشور بگیرد،مقصر چه کسی است؟!

***

                                           رزومه علیرضا رضایی
تحصیلات:
• لیسانس مهندسی برق(کنترل) دانشگاه صنعتی شریف
• فوق لیسانس مهندسی برق(الکترونیک)دانشگاه صنعتی امیرکبیر
• دانشجوی دکتری مهندسی برق(الکترونیک)دانشگاه صنعتی امیرکبیر
• مدرک FCE 6 از موسسه زبان شکوه
• آشنا با زبان فرانسوی

افتخارات علمی:
• نفر اول مسابقات علمی استان مازندران
• نفر چهارم مسابقات علمی کشور
• منتخب المپیاد ریاضی ایران در سال 1374 و منتخب المپیاد فیزیک ایران در سال 1375
• نفر هشتم کنکور سراسری
• منتخب جایزه بزرگ اشلوم برگر به عنوان بهترین پروژه لیسانس دانشگاه صنعتی شریف در سال 1380 و ثبت آن به عنوان اختراع
• دانشجوی ممتاز دکتری( معدل18 . 19)
• نفر اول دانشجویان نمونه کشور (هجدهمین دوره، سال1388 مقطع دکتری)

عضویت در انجمن های مهم کشور:

• عضو انجمن مخترعین کشور  به شماره عضویت 4547 و شماره مسلسل 14310

ثبت اختراع:
• موضوع اختراع: سیستم دزدگیر اتومبیل بر پایه شبکه GSM(شبکه تلفن همراه) با برد نا محدود
شماره ثبت اختراع:50980، شماره اظهارنامه اختراع:387041295، تاریخ ثبت اظهارنامه اختراع:31/4/87، تاریخ ثبت اختراع: 7/5/1387، نام مخترعین: علیرضا رضائی، عبدالله ابراهیمی، مرتضی شمسی، بهنام زکی زاده.

• موضوع اختراع: ساخت بیوراکتور فرمانتور به منظور کاربرد سلاحهای میکروبی، شماره ثبت اختراع:52278 ، شماره اظهارنامه اختراع:38706353، تاریخ ثبت اختراع: 11/6/1387، نام مخترعین: علیرضا رضائی، صابر فرج زاده بی بالان، عبدالله ابراهیمی.

• موضوع اختراع: کنترل هوشمند ساختمان کنترل شده با شبکه GSM با برد نامحدود و کاهش انرژی، شماره ثبت اختراع:52276 ، شماره اظهارنامه اختراع:38706355، تاریخ ثبت اختراع: 11/6/1387، نام مخترعین: علیرضا رضائی، مجید خلیلی، عبدالله ابراهیمی، سید مجید ولی الله زاده.

• موضوع اختراع: دستگاه سنجش تمرکز دست(دستگاه تایپیست و ترسیم در آیینه بدون محدودیت زمان ، شماره ثبت اختراع:52277 ، شماره اظهارنامه اختراع:38706354، تاریخ ثبت اختراع: 11/6/1387، نام مخترعین: علیرضا رضائی، عبدالله ابراهیمی، شهاب الدین رحمتی زاده، مجید خلیلی.

مقالات علمی:
• Alireza rezaee, "AGV Robot Control by using FPGA"   (ACIAR 2005 (IEEE) ,pp368-374)

• Alireza rezaee," Implementation of optical encoder reader for motor control by using CPLD",pp18-21 (NTC2006)

• Alireza rezaee, "Optimal Solution For Tracking Problem", pp21-25(NTC2006)

• Alireza rezaee,Caro lucas, "A local linear fuzzy Model for Robot Mainpulator",pp 380-390 (RCEE2006)

• قاسم درخشانی، علیرضا رضائی، "تعیین ضرایب کنترلر PID برای موتور حرکتی یک روبات جوشکار بوسیله منطق فازی" (هفتمین کنفرانس تخصصی قدرت 1385)(PSC2006) صفحات126-131

• Alireza rezaee, "Linearization of RF Power Amplifier Using Hybrid Genetic Algorithm and Neural Network" (Mrc2007)pp 627-632

• Alireza rezaee, "Cooperative Coevolutionary Algorithm For Modeling  of Flow Meters"(همایش منطقه ای مهندسی مکانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور اسفند 1386),pp 333-343

• Alireza rezaee, "Symbiotic Neuroevolution  for Evolution of Neural Network’s Architecture"(CARI08,9th African conference on research in computer science and applied mathematics,27-30 octobr 2008-Rabat-MAROC),pp389-398

• Alireza rezaee, "Parameter estimation for synchronous motor"(ISSN:1307-6884,WCSET 2008,Vienna 2008)

• Alireza rezaee, Mohammad jafar pour jalai "Multi-Resolution Ant Colony A New Approach to Use Swarm Intelligence in Continuous Problems” pp529-533(IEEE ICIMIT 2009-International conference on Information and Multimedia Technology -Jeju Island, South Korea December 18-19)

• ابوالفضل نادی،علیرضا رضائی،سعید شیری قیداری، ابوالقاسم راعی،" تشخیص خطا و از بین بردن آن در رفتار روبات سیار" پانزدهمین کنفرانس سالانه انجمن کامپیوتر ایران، اسفند 1388.

• علیرضا رضائی، " الگوریتم هم تکاملی به منظور بهبود  عملکرد کنترل کننده PID" همایش نقش مهندسی کامپیوتر در اصلاح الگوی مصرف، دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار اسفند 1388.

• علیرضا رضائی، " استفاده از الگوریتم ژنتیک در تصاویر سیاه و سفید" همایش منطقه ای کاربرد سیستمهای هوشمند در صنایع و سازمانها، دانشگاه آزاد اسلامی واحد بردسیر، اسفند 1388.

• Mohammad jafar pour jalali,Alireza rezaee,”Power optimization in 70nm Technology”,2nd international conference on computer engineering and technology IACSIT CHENGDU(ICCET 2010) pp 136-139April 16-18 china,2010 (IEEE).

• علیرضا رضائی، " استفاده از PSO فازی برای یافتن سیم بندی بهینه اجزاء سخت افزاری به روش مسئله فروشمده دوره گرد. دومین همایش ملی فناوری ارتباطات CommTech 2010، قم، خرداد 1389.

ژورنال علمی:
• Alireza rezaee, "FPGA Implementation of Digital PID" (َAPPL.COMPUT.MATH.,VOL.5, NO.1, pp113-118, APRIL2006 ISSN  1683-3511)(ISI)  

• Alireza rezaee, "PSO for fuzzy goal programming" (َAPPL.COMPUT.MATH.,VOL.5, NO.2, pp218-228, December2006 ISSN  1683-3511) (ISI) 

• Alireza rezaee, "EXTRACTING EDGE OF IMAGES WITH ANT COLONY" (Journal of Electrical Engineering, VOLUME 59, No.1, ,pp57-59,2008, ISSN 1335 - 3632) (ISI)  

• Alireza rezaee, "fuzzy clustering for uncertainty and ambiguity resolution" (مجله تخصصی مهندسی پزشکی ایران(تپش) سال یازدهم،شماره 23،زمستان 86)pp 78-81

• علیرضا رضائی، "استفاده از الگوریتم ژنتیک در موشک¬های هدایت شونده" (مجله علمی - پژوهشی مهندسی مکانیک مجلسی(MJME) سال اول- شماره دوم زمستان 86)صفحه 67-.72

• Alireza rezaee, "Genetic symbiosis algorithm generating Test data for constraint automata" (َAPPL.COMPUT.MATH.,VOL.7, NO.1, pp126-137, APRIL2008  ISSN  1683-3511) (ISI) 

• Alireza rezaee, "Using of Coevolutionary Algorithm on P2P networks"(Serbian journal of electrical engineering Vol.6,No.1,May 2009,pp 43-55 ISSN 1451-4869)UDK:004.722.2:519.712.

• علیرضا رضائی، "کم کردن توان مصرفی به کمک الگوریتم ژنتیک در یک سیستم coding مناسب برای دستورالعملهای پردازنده ها" (مجله علمی-تخصصی صفر ویک، سال دوم، شماره سوم-سال 88)صفحه36-39.

• Alireza rezaee, "Using of Particle Swarm for control of Helicopter" (Serbian journal of electrical engineering Vol.7,No.1,May 2010,pp 95-119, ISSN 1451-4869).

• علیرضا رضائی، " شناسایی صدای گوینده با به کارگیری الگوریتمهای تکاملی و فازی" ،(مجله علمی-تخصصی تپش، سال سیزدهم، شماره 26-سال 89)صفحه21-25.

• Alireza rezaee,” Using Genetic Algorithms  for Designing of FIR Digital Filters ",ICTACT journal on Soft computing”july 2010, volume 01, issue 01, pp 18-22, ISSN 0976-6561.

• Alireza rezaee, Abolghasem A. Raie, Abolfazl nadi, saeed shiry ghidary "Sensor Fault Prediction with Bayesian Network For Robust Robot Behavior” .

انتشار کتاب:
• آموزش کاربردی الگوریتم ژنتیک در نرم افزار MATLAB، "تالیف: دکتر علیرضا رضائی و مهندس سجاد رنجبران"،ناشر:آذر-کتاب پدیده، نشر وپخش:کتاب پدیده،شابک7-12-7901-964 ، سال 1386.

• پروژه های علمی و کاربردی AVR به زبان C، "تالیف: دکتر علیرضا رضائی"، ناشراتحاد، نشر و پخش کتاب آیلار، شابک: 4-67-8783-964-978، سال 1388.

• مبانی الکترونیک و میکرو کنترلر برای جوانان،"تالیف و گرد آوری:  علیرضا رضائی"، ناشر:کتاب پدیده، شابک 9-13-5464-600-978 ، سال1388

• معماری و اجزای کامپیوتر(ترجمه how computer work)"ترجمه: دکتر علیرضا رضائی"، ناشرایلار ، شابک:6-75-8458-964-978، سال 1388.

• آموزش کاربردی الگوریتم ژنتیک وفازی در نرم افزار MATLAB، "تالیف: دکتر علیرضا رضائی و مهندس سجاد رنجبران"،ناشر: کتاب پدیده ،شابک4-21-5464-600-978، سال 1388.

• آموزش تضمینی الکترونیک از مقدماتی تا پیشرفته  "تالیف:  علیرضا رضائی"، ناشر:کتاب پدیده، شابک 3-28-5464-600-978 ، سال1389.

• اصول میکروکامپیوترها" تالیف: علیرضا رضائی"، ناشرآیلار ، پخش آیلار، شابک:5-85-8458-964-978 ، سال 1389.

• آشنایی با اجزائ کامپیوتر"تالیف علیرضا رضائی و حسن سعیدی"،ناشر میرماه، شابک:
4-86-8115-964-978 ،سال 1389

• فرهنگ لغات تخصصی کامپیوتر وفناوری اطلاعات"تالیف علیرضا رضائی و حسن سعیدی"،ناشر میرماه، شابک: 1-87-8115-964-978،سال 1389

پرو‌ژه‌های دانشگاهی:
• پرو‌ژه لیسانس: طراحی و ساخت یک راکتور برای کنترل فرایندهای شیمیایی(دکتر وثوق وحدت و دکتر موبد).  نمره: 20

• پروژه فوق لیسانس: طراحی و ساخت کارت PCI برای کنترل موقعیت و سرعت یک روبات مبتنی بر GPS(دکتر راعی).  نمره: 20

• موضوع رساله دکتری: مدل سازی رفتاری در روبات سیار با استفاده از شبکه بیزین پویا (DBN) (دکتر راعی ودکتر شیری)

طرح های تحقیقاتی:
• ساخت بیوراکتور  به منظور کنترل فرایندهای شیمیایی، مجریان: علیرضا رضائی، صابر فرج زاده بی بالان، دانشگاه صنعتی شریف معاونت پژوهش و فناوری، سال 1387.

سابقه کار درآموزشگاه و دانشگاهها:
• دانشگاه آزاد تهران جنوب
• دانشگاه آزاد واحدگرمسار
• دانشگاه آزاد هشتگرد
• دانشگاه آزاد ابهر
• دانشگاه آزاد بویین زهرا
• دانشگاه غیرانتفاعی پویش قم
• دانشگاه علمی کاربردی ساپکو ( کد مدرس:010372)
• دانشگاه علمی کاربردی کوشا
• آموزشگاه یادگار
• آموزشگاه ماد
• دانش پژوهش نور
• آموزشگاه دخترانه شهدای کارگر(وزارت کار و امور اجتماعی)
• کانون فرهنگی آموزش(قلمچی)مسوول دفترچه آزمون کاردانی به کارشناسی گروه الکترونیک

سابقه تدریس:
• استاد‌‌‌‌‌ دروس(ریاضی‌پیش، آمارواحتمال مهندسی، مبانی الکترونیک(2 ترم)، الکترونیک عمومی(2ترم)،مدارهای‌الکتریکی(2ترم)،مبانی‌مخابرات(2ترم)،مبانی‌دیجیتال(2ترم)،تحلیل‌مدار
الکتریکی (2ترم)،تحلیل مدار الکترونیکی، سیستمهای تلویزیون، الکترونیک صنعتی، مدارهای مخابراتی، مبانی کامپیوتر و برنامه نویسی ، تکنیک پالس، ماشین الکتریکی،کارگاه مونتاژ، اجزاء کامپیوتر، ریاضی کاربردی، تقویت کننده عملیاتی، زبان فنی،میکروپروسسور،آز میکروپروسسور،کاربرد رایانه در الکترونیک، اصول سرپرستی، کارآفرینی در دانشگاه آزاد بویین زهرا

• استاد دروس (کنترل سیستمهای خطی ، سیگنال و سیستم) در دانشگاه آزاد تهران جنوب

• استاد دروس (الکترونیک2(2 ترم)، الکترونیک1،مدار الکتریکی، برنامه سازی و نویسی کامپیوتر(2 ترم)، مدارهای منطقی، آزمایشگاه مدارهای منطقی) در دانشگاه آزادگرمسار

• استاد دروس (مبانی الکترونیک، ازمایشگاه مبانی الکترونیک، زبان ماشین و اسمبلی) در دانشگاه آزاد هشتگرد

• استاد دروس(مدارهای منطقی، برنامه سازی کامپیوتر،اصول میکروکامپیوترها،میکروپروسسور،الکترونیک1) در دانشگاه آزاد ابهر

• استاد دروس(مدار2،مدارمنطقی،اصول میکروکامپیوترها) در دانشگاه غیر انتفاعی پویش قم

• استاد درس( برنامه نویسیC، ابزار دقیق، کنترل اتوماتیک،الکترونیک خودرو) در دانشگاه  علمی کاربردی ساپکو

• استاد درس( کارگاه کامپیوتر1، کارگاه کامپیوتر2،مبانی کامپیوتر، مواد شناسی برق، اندازه گیری الکتریکی، فیزیک الکتریسیته ومغناطیس) در دانشگاه علمی کاربردی کوشا

• آموزشگاه یادگار(مدار الکتریکی2)
• آموزشگاه ماد  (الکترونیک2)
• آموزشگاه دخترانه شهدای کارگر(ریاضی گسسته)
• ریاضیات سال اول و دوم دبیرستان
• آمادگی برای المپیاد ریاضی
• آمادگی برای کنکور در درس ریاضی
• حساب دیفرانسیل و انتگرال
• فیزیک3
• ریاضی گسسته برای کنکور
• معادلات دیفرانسیل (دانشگاهی)
•  تحلیل مدارات الکتریکی1و2 (دانشگاهی)
• ریاضی 1و2 دانشگاهی
• میکروپروسسور

دروس قابل تدریس دبیرستان:
• فیزیک
• حساب دیفرانسیل و انتگرال
• ریاضیات گسسته
• هندسه تحلیلی
• ریاضیات
• آمار و احتمال

دروس قابل تدریس  دانشگاهی:
• مدار الکتریکی1و2
• الکترونیک1و2
• مبانی الکترونیک، مبانی دیجیتال، مبانی مخابرات
• ریاضیات(آمار و احتمال، معادلات، ریاضی مهندسی، ریاضی 1و2و ریاضی پیش و محاسبات عددی)
• کنترل خطی
• مدار منطقی
• میکروپروسسور
• برنامه نویسی C
• اندازه‌گیری الکتریکی
• کنترل صنعتی
• ابزاردقیق

مهارت های فردی:
آشنایی با نرم افزارهای Lab view، Word،Text Pad ، Power point،Protel ،Orcad ،MATLAB6.5،ModelSim5.7XE ،Leonardo2002، Keil، ISEXilinx،Maxplus 9.5 ،Auto cad ، AVR Studio،‍Code vision ، Win drive، IAR

• آشنا با زبانهای برنامه نویسیVC++.net، VHDL، PLC، Assembly، Visual Basic

• آشنا با کامپیوترهای صنعتی SUN و سیستم عامل Solaris

• آشنایی با باس صنعتی ‍CAN ,CAN OPEN

• آشنا با میکروکنترلرهای,ATmega128(AVR) ,C515 (infineon)  ,89C51
PIC و   80C196

• آشنا با CPLD ,FPGA(XC9572 ,XC95144 ,Spartan II ,MAX7000)
• آشنا با باس PCIو USBو کنترلرهای آنها (S5935,PLX9052)
• آشنا با GPS

سابقه کار و انجام پروژه:
• طراح تست و مدیر گروه برق بخش کنکورکاردانی به کارشناسی موسسه نوآران عصر دانش(کانون فرهنگی آموزش (قلم چی))
• مدیر گروه الکترونیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد بویین زهرا: 2 سال
• همکاری با مرکز بیوشیمی شریف برای کنترل فرایندهای شیمیایی:1 سال
 کار با سنسورهای اکسیژن،PH،دمای شرکتهای WTW, Metlerوطب آزما و اتصال آنها به     کامپیوتر برای پردازش اطلاعات آنها توسط نرم افزار Lab Viewو ساخت درایور Step motor و کار با درایور موتور AC به عنوان Actuator
• همکاری با مرکز الکترونیک چمران برای کنترل سروموتور DC برای tracking موشکها: 6ماه
طراحی و ساخت برد میکروکنترلر 80C196 برای کنترل  سرو موتور DC و درایو آنها توسط ماسفت و اتصال آنها به باس سریال

• همکاری با شرکت پیش نوآوران کاوش برای تدریس FPGA: 3 ماه

• همکاری با شرکت کرمان تابلو در بخش R&D :1سال
ساخت و برنامه نویسی بردهای CAN، همراه با reverse engineering  بردهای CAN شرکت ESDآلمان
کار با بردهای 4 لایهCAN شرکت ESD،Mauel  برای برنامه ریزی میکروکنترلر C515و کار با نرم افزار های IAR SYSTEMوIXXAT
شرکت در کلاسهای ISO
شرکت در جلسه معرفی آی سی هایFPGA (ACtel) شرکت ندای میکرون
شرکت در نمایشگاه Filed bus

• همکاری با شرکت متن برای مشاوره پرو‌ژه بزرگ دیسپاچینگ گاز ایران به پیمانکاری کرمان تابلو در مرکز NCC : 1 سال
کار با نرم افزار اسکادا(view star) شرکت cegelec آلمان

پروژه های روباتیک:
• طراحی و ساخت برد Z80 همراه با PIOو SIO برای اتصال به کامپیوتر و انتقال  اطلاعات با   استفاده از برنامه terminal 90

• طراحی و ساخت برد PCI بوسیله PLX9052 و نوشتن درایور برای آن با استفاده از Win driver و اتصال آنها به برنامه های VC++.net  و ایجاد timing مناسب برای اتصال بردهای دیگر به آن با استفاده از CPLD(XC9572)

• طراحی و ساخت برد ATmega128L(AVR) همراه با CPLD(XC95144XL)  برای پیاده سازی الگوریتمهای کنترلی و PID دیجیتال غیر خطی بر روی آن و اتصال آنها به برد PCI

• طراحی و ساخت برد قدرت با استفاده از ماسفتها و کنترل جریان موتورDC

• طراحی و ساخت برد فرمان با استفاده از ماسفت کنترلر برای درایو ماسفتها و اتصال آنها به برد ATmega128L

• پیاده سازی encoder reader،Dual port RAMوtiming مناسب بر رویXC9572,XC95144XL

• برنامه نویسی VC++.net برای ناوبری یک روبات با استفاده از کارت PCI

فعالیت های هنری و ورزشی:
• شنا، کوهنوردی، سنگنوردی، والیبال
• نوازندگی پیانو و گیتار، خوانندگی در گروه موسیقی دانشگاه شریف


اولین دیدگاه را شما بگذارید

  

10 جاذبه‌ برتر گردشگری جهان در سال گذشته‌ میلادی که بیشترین تعداد بازدیدکننده را داشته‌اند، معرفی شدند.


به گزارش ایسنا، روزنامه‌ دیلی‌تلگراف انگلیس در آخرین شماره‌ی خود براساس آمارهای به‌دست آمده از تعداد بازدیدکنندگان جاذبه‌های گردشگری مشهور جهان، 10 جاذبه‌ برتر گردشگری جهان را معرفی کرده است.


هرچند تصور می‌شد، بنای تاریخی استون‌هنج در انگلیس،‌ قلعه‌ی آلنویک (Alnwick) در نورث آمبرلند (Northumber land) انگلیس، چرخ و فلک «چشم» لندن، کاخ باکینگهام و ساعت بیگ بن لندن، بنای تاریخی کوالاپ (Kuelap) در شمال پرو، شهر تاریخی ماچوپیچو در پرو یا معابر معروف کامبوج در مکان‌های نخست این رده‌بندی قرار گیرند، اما هیچ‌یک از آن‌ها بین 10 جاذبه‌ی نخست گردشگری جهان قرار نگرفتند. البته حضور جاذبه‌های گردشگری مانند برج ایفل، کاخ سفید، موزه‌ی لوور و اهرام ثلاثه‌ی مصر در این رده‌بندی کاملا قابل پیش‌بینی بود.


بر این اساس، 10 جاذبه‌ی گردشگری که در سال 2008 بیشترین تعداد بازدیدکننده را داشته و به‌عنوان 10 جاذبه‌ برتر گردشگری جهان معرفی شده‌اند، به این ترتیب‌اند:


1ـ برج ایفل فرانسه


2ـ موزه‌ لوور فرانسه


3ـ میدان تایمز انگلیس


4ـ میدان لاس رامبلاس در اسپانیا


5ـ مجسمه‌ آزادی در آمریکا


6ـ پله‌های اسپانیایی در ایتالیا


7ـ کاخ سفید در آمریکا


8ـ اهرام ثلاثه در مصر


9ـ دروازه‌ براندنبرگ در آلمان


10ـ برج کج پیزا در ایتالیا


نظر()

  

مشخصات مدیر وبلاگ

ویرایش

دسته بندی موضوعی

ویرایش

لوگوی دوستان












ویرایش

دوستان

###@وطنم جزین@### مهندسین پلیمر .: شهر عشق :. عکس های عاشقانه روستای زیارتی وسیاحتی آبینه(آبنیه)باخرز رازهای موفقیت زندگی عشق گروه اینترنتی جرقه داتکو COMPUTER&NETWORK xXxXx کرجـــیـــهــا و البرزنشینها xXxXx متالورژی_دانلود فایل برای دانشجویان متالورژی (rikhtegari.com) MOHAMMAD.HAHSEMI86@YAHOO.COM مذهب عشق دهاتی مهندسی کشاورزی- علوم باغبانی ورودی 89 شرکت نمین فیلتر من هیچم خطوط شکسته ی یک ذهن دنیای واقعی دهیاری روستای آب باد دانشگاه سیستان وبلوچستان(زاهدان) دانشگاه تربیت مدرس تهران دکتر مهدی سقایی پایگاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی گردشگری سازمان زمین شناسی واکتشا فات معدنی کشور بیابانها وکویرهای ایران آمار لحطه به لحظه جهان قبله یاب نشریه الکترونیکی دهکده دکتر چوبینه نقشه شهرها وروستاهای ایران دانستنی ها قطب علمی مطالعات وبرنامه ریزی روستایی دانشگاه تهران هم اکنون جمعیت ایران چقدر است؟ مرکز آمار ایران پیش بینی هوا خود را وزن کنید واز وضیعت چاقی ولاغری خود باخبر شوید زمین را زنده ببینید کوه های ایران بانک مقالات فارسی دانشکده جغرافیا دانشگاه تهران قطب امایش سرزمین دانشکده جغرافیا تهران موسسه جغرافیا دانشگاه تهران سازمان جهانی گردشگری مطالعات گردشگری طرح سرزمین موسسه طبیعت گردی کوچ میراث آریا جاذبه های گردشگری ایران هتل داریوش کیش جغرافیا وجهانگردی مرجع تخصصی گردشگری واکوتوریسم معرفی جاذبه های گردشگری ایران مناطق نمونه گردشگری ایران هتلداری ایران مقایسه بین کشورها مجلات رشد ساج انجمن ژئومورفولوژی ایران دانشگاه تهران دانشگاه شیراز شهرداری شیراز آیت اله جوادی آملی تابناک (بازتاب) بنیاد مسکن استان فارس بنیاد مسکن استان فارس شهرداری مرودشت مرکز تحقیقات و بررسی مسائل روستایی مجله علمی پژوهشی مدرس دانشگاه تربیت مدرس هواشناسی استان فارس مجله کانادایی جغرافیا انجمن جغرافیدانان آمریکا پژوهشگاه اطلاعات و مدارک علمی ایران تبدیل سالهای شمسی به میلادی رتبه بندی دانشگا های دنیا جی میل ایمیل آمار واطلاعات روستاهای کشور ایران داک دانلود کتاب کتابخانه مجازی ایران ترجمه آنلاین انگلیسی به فارسی ترافیک شهر تهران به صورت آنلاین شهرداری تهران شهرداری مشهد شهرداری شیراز شهرداری همدان شهرداری اصفهان شهرداری تبریز شبکه کتاب ایران شهرداری بیضا پایگاه اینترنتی دکتر زهرا احمدی پور دانشیار جغرافیای سیاسی دانشگ دانلود رایگان مقالات معماری پایگاه مقالات ایرانیان مدیریت مرجع شهری پرتال جامع جغرافیایی کشور استانداری فارس شهرداری مرودشت وزارت جهاد کشاورزی جهاد کشاورزی استان فارس سازمان مسکن و شهرسازی فارس مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن فرمانداری شهرستان مرودشت سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران موسسه پژوهشهای برنامه ریزی کشاورزی و توسعه روستایی شبکه اطلاع رسانی گندم ایران شرکت عمران شهر جدید صدرا گوگل یاهو [جغرافیا و برنامه ریزی شهری نوین نقشه شهر های ایران پایگاه داده های علوم زمین کشور بخش جغرافی بانک اطلاعات سیستمهای اطلاعات جغرافیایی مرجع تخصصی شهرسازی ایران وزارت مسکن وشهرسازی پژوهش های شهری و روستایی (ناحیه ای) آشنایی با نرم افزار کلیاتی از ساج و محیط این نرم افزار فصلنامه برنامه ریزی شهری سازمان فضایی ایران ME&YOU نور
ویرایش

طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ