در میان کشورهایی که گردشگران آنها بیشترین میزان هزینه را در سفرهای خارجی داشتهاند، گردشگران آلمانی در سال گذشته در رتبه نخست قرار گرفتند.
به گزارش ایسنا ، سازمان جهانی جهانگردی در تازهترین گزارش خود اعلام کرد، گردشگران آلمانی در سال 2011 در مجموع 84 میلیارد دلار بابت سفرهای خارجی هزینه کردند که از این بابت رتبه اول دنیا را در اختیار دارند.
شهروندان آمریکایی با هزینه 79 میلیارد دلاری در بخش گردشگری در رتبه دوم قرار گرفتند و گردشگران چینی با 73 میلیارد دلار مکان سوم را به خود اختصاص دادند که در مقایسه با سال گذشته افزایش 18 درصدی را نشان میدهد.
انگلیس، فرانسه، کانادا، روسیه، ایتالیا، ژاپن و استرالیا رتبههای بعدی بیشترین میزان هزینه در سفرهای خارجی را در اختیار دارند.
بر اساس گزارش جدید سازمان جهانی جهانگردی، در سال گذشته میلادی مجموع درآمد کشورهای جهان از محل ورود گردشگر مرز یک هزار میلیارد دلار را پشت سر گذاشت. در سال 2011 بالغ بر 983 میلیون سفر از سوی گردشگران کشورهای مختلف انجام شد که رقمی بالغ بر یک هزار میلیارد دلار درآمد نصیب کشورهای جهان کرد.
بر اساس این گزارش، قارهی اروپا محبوبترین مقصد گردشگران جهان بوده، به طوری که در سال 2011 بیش از نیمی از سفرهای گردشگران بینالمللی به کشورهای اروپایی بوده است.
در میان 10 کشوری که سال گذشته بیشترین میزان جذب گردشگر را داشتهاند، فرانسه در رتبه نخست قرار گرفت و حدود 79 میلیون و 500 هزار گردشگر خارجی از این کشور دیدن کردند.
آمریکا با جذب 62 میلیون و 300 هزار گردشگر در رتبه دوم این فهرست قرار گرفت و کشور چین با جذب 57 میلیون و 600 هزار گردشگر رتبه سوم پربازدیدکنندهترین کشورهای گردشگری دنیا را به خود اختصاص داد.
به گزارش سیانان، در میان کشورهای اروپایی، اسپانیا پس از فرانسه در رتبه دوم قرار گرفت و حدود 7/56 میلیون گردشگر خارجی به این کشور سفر کردند.
پس از کشور چین که مقصد نخست گردشگران خارجی در قاره آسیا بود، مالزی با جذب 24 میلیون و 700 هزار گردشگر توانست در رتبه دوم آسیا و رتبه نهم دنیا قرار بگیرد.
کشورهای ترکیه (3/29 میلیون گردشگر)، انگلیس (2/29 میلیون)، آلمان (4/28 میلیون) و مکزیک (4/23 میلیون) دیگر کشورهایی بودند که در سال 2011 بیشترین تعداد جذب گردشگر خارجی را به خود اختصاص دادند.
منبع:http://www.asriran.com/fa/news/241673/
شماره تلفن همراه مدیران و مسئولان فارس |
دوستان گرامی وارجمند،شاید بارها در ادارات مختلف به مشکلاتی از قبیل این که کارهاتون انجام نشده،یاکارمندان اون اداره به درستی اونجوری که شایسته وباید کار شماروانجام بدن ،انجام نشده وآرزو میکردین که ای کاش شماره تلفن مستقیم مقام ومسئول کل اون اداره روداشتین تا،بتونید مشکلتون رو درمیون بزارید. فقط: 1) بی موقع زنگ نزنید. 2) بی مورد زنگ نزنید. 3) هر اداره ای رییس داره...منظورم شکایت کارمندان جزءروپیش رییس میبرن. 4) ممکنه بعضی ازشماره هاعوض شده باشه. 5) واین که درصورت مزاحم شدن در کمتر ازیک روز پیداتون میکنن..... البته ماشاالله همه ما بافرهنگ هستیم...مگه نه؟؟؟
آب منطقه ای فارس |
رودخانه کر
رودخانه کر از کوههای سید محمد و پالانگری در شهرستان اقلید سرچشمه میگیرد و پس از پیوستن آب تعدادی از چشمههای این شهرستان به آن، با نام رودخانه دژکرد از ناحیه تنگ براق به شهرستان مرودشت وارد میشود. شاخهای دیگر از این رودخانه نیز با نام رودخانه مارگان پس از پیوستن شاخه شورخارستان به آن، با نام گاوگدار به دژکرد که از کوههای رنج سپیدان سرچشمه میگیرد، میپیوندد. یک شاخه مهم دیگر تنگشول، است. رودخانه کر، پس از گذشتن از سد درودزن وارد دشت رامجرد میشود، در پایین رودخانه، بندهای سنتی امیر، فیض آباد تی لکان و جهان آباد احداث شدهاند. این رودخانه وارد منطقه کربال از شهرستان شیراز میشود و سرانجام در سیاهزار به دریاچه بختگان میریزد.طول رودخانه تا دریاچه بختگان 280 کیلومتر است.
رودخانه کر به عنوان یکی از منابع اصلی در تأمین آب کشاورزی، صنعت و شرب شهر شیراز و مرودشت و شهرهای اطراف رودخانه به حساب میآید.
3-2-1-4-3 - سد مخزنی درودزن
سد مخزنی درودزن در یکصد کیلومتری شمال غرب شیراز، بر روی رودخانه کر احداث گردیده است و با تنظیم حدود 760 میلیون متر مکعب آب در سال، آب کشاورزی حدود 42 هزار هکتار از اراضی بلوک را مجرد و حدود 34 هزار هکتار از اراضی منطقه کربال و کناره مرودشت را تأمین مینماید. توزیع آب در سطح اراضی رامجرد به روش مدرن و در سایر اراضی زیر سد به روش نیمه مدرن و سنتی صورت میگیرد میزان اراضی رو به افزایش بوده و با اتمام طرحهای در دست اجراء به 112 هزار هکتار خواهد رسید. همچنین از طریق سد درودزن آب شرب شهر شیراز- مرودشت و تعدادی از روستاهای بین راه و مؤسسات بزرگ صنعتی نزدیک و نیز آب صنعتی جهت مصارف صنایع پتروشیمی نیز تأمین میگردد.
پس از اتمام سد در سال 1351 پروژههای مختلفی جهت احداث کانالها، زهکشها و شبکههای آبیاری در دست اجراء بوده است که میتوان به زهکش در مناطق رامجرد، کربال، بیضا، دشت آهوچر و بازسازی بندهای امیر، موان، تیلکان و پوشش بتنی کانالهای اصلی، درجه 1, درجه 2, 3 و 4 زیر دست سد اشاره نمود. طول تاج این سد 710 متر عرض تاج آن 8 متر و ارتفاع آن از پی 58 مترمیباشد. پس از عبور از جاده ارتباطی بخش کامفیروز و در منطقه زیر حوزه دشت کامفیروز حوزه وسیعی را در برگرفته که پس از طی مسافتی از جاده منتهی به بخش کامفیروز چشم انداز زیبای دریاچه سد در میان کوهستانهای اطراف دریاچه پدیدار میشود.
زیبایی و جذابیت منحصر به فرد این منطقه فضای مناسبی را پدید آورده که پذیرای گردشگرانی است که اوقات فراغت خود را به تفریح و ماهیگیری در حاشیه دریاچه سپری میکنند.
دریاچه محصور در کوههایی است که پوشیده از درختان بلوط، بنه، بادام کوهی، کیالک، کیکم است و مزارع و اراضی کشاورزی نیز بخش دیگری از پوشش گیاهی منطقه را تشکیل داده که چشم انداز زیبایی را به وجود آورده است منطقه سد درودزن از لحاظ جذابیتهای گردشگری دارای مناطق حفاظت شده، پارکهای ملی، کوه، دریاچه، رودخانه، چشمه، پوشش گیاهی مناسب در دشتها و جلگهها است.
در سفر هیئت دولت به استان این منطقه به عنوان منطقه نمونه گردشگری سد درودزن تصویب شده و طرح امکان سنجی آن نیز در سال 1390 به پایان رسید. با توجه به نزدیکی این منطقه نمونه گردشگری با آزاد راه در حال تاسیس شیراز- اصفهان سرمایه گذاری در بخش گردشگری میتواند به توسعه منطقه کمک شایانی کند.
منبع: پایان نامه کارشناسی ارشد تحت عنوان ارزیابی ظرفیتهای گردشگری بهشت گمشده و سد درودزن بخش کامفیروز دانشگاه تربیت مدرس فیض الله الله یاری کامفیروزی
عناوین یادداشتهای وبلاگ
بایگانی
دوستان