|
اتمام مطالعه امکان سنجی سد درودزن در استان فارس
مطالعه امکان سنجی منطقه نمونه گردشگری سد درودزن،از مصوبات سفر هیات دولت به استان فارس به پایان رسید.
به گزارش میراث آریا(chtn) به نقل از روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری فارس، منطقه نمونه گردشگری سد درودزن با توجه به پتانسیل های گردشگری به عنوان یکی از مصوبات سفر هیات دولت به استان تصویب شد و مطالعات این منطقه توسط مشاور طرح به پایان رسیده است.
دریاچه زیبای سد درودزن در حدود 95 کیلومتری مرکز استان فارس ودر فاصله 50 کیلومتری شهرستان مرودشت واقع شده است. پس از عبور از جاده ارتباطی بخش کامفیروز و در منطقه زیر حوزه دشت کامفیروز حوزه وسیعی را در برگرفته که پس از طی مسافتی از جاده منتهی به بخش کامفیروز چشم انداز زبیای دریاچه سد در میان کوهستانهای اطراف دریاچه پدیدار می شود. دریاچه زیبای این سد خاکی گنجایش ذخیره سازی حدود یک میلیارد مکعب آب را دارا است.
طول تاج سد حدود 700 متر و عرض آن در قسمت کف 700 متر و درقسمت بالا 12 متر است، این دریاچه در ارتفاع 1350 متری از سطح دریا قراردارد.
زیبایی و جذابیت منحصر به فرد این منطقه فضای مناسبی را پدید آورده که پذیرای گردشگرانی است که اوقات فراغت خود را به تفریح و ماهیگیری در حاشیه دریاچه سپری میکنند.
دریاچه محصور در کوههایی است که پوشیده از درختان بلوط، بنه، بادام کوهی ، کیالک ، کیکم است و مزارع و اراضی کشاورزی نیز بخش دیگری از پوشش گیاهی منطقه را تشکیل داده که چشم انداز زیبایی را بوجود آورده است.
در این مطالعات پیشینه تاریخی، منطقه محدوده جغرافیایی، ویژگیهای اقلیمی و زیست محیطی ، پوشش گیاهی و حیات جانوری، مشخصات زمین شناسی و توپوگرافی ، مخاطرات طبیعی ، کاربری اراضی ، ویژگی های اقتصادی اشتغال ، صنایع دستی و شاخصه های فرهنگی و .... مطالعه شده است.
منطقه سد درودزن از لحاظ جذابیت های گردشگری دارای مناطق حفاظت شده، پارکهای ملی، کوه، دریاچه ، رودخانه ، چشمه ، پوشش گیاهی مناسب در دشت ها و جلگه ها است.
صنایع دستی مردم بیشتر در زمینه قالی بافی ، گبه و گلیم بوده و از ویژگی خاص خود برخوردار است.
وجود عشایر کوچنده از جذابیت های فرهنگی منطقه به شمار می آید که می تواند برای گردشگران خارجی و داخلی از جهت آشنایی فرهنگ و رسوم و آداب قومی عشایر فارس جذابیت ویژه ای داشته باشد.
عناوین یادداشتهای وبلاگ
بایگانی
دوستان